ProFaction Kostenbesparing - ProFaction, Partners in Business

Ga naar de inhoud
Kosten Optimalisatie
KOSTEN OPTIMALISATIE

HET FINANCIERINGSPROBLEEM

Veel organisaties hebben moeite de kwaliteit van hun dienstverlening op niveau te houden, maar ook met het bekostigen van verbeterplannen. De meest voorkomende redenen zijn gewijzigde financiering, aangescherpte wet- en regelgeving, krimpende budgetten en de veranderende vraag van cliënten.

De vele wijzigingen noodzaken organisaties om op strategisch niveau alle zeilen bij te zetten. Mede daardoor is er soms onvoldoende tijd en aandacht voor adequaat kosten-management. De praktijk leert dat er kostenverbeteringen zijn te realiseren van gemiddeld 20%. Zonder concessies te doen aan service en kwaliteit en bovenop de resultaten die eerder intern al zijn gerealiseerd.

Veel organisaties ontbreekt het echter aan tijd, expertise en de juiste benchmarks om dit zelf, in de volle breedte, goed en snel op te kunnen pakken.
KOSTENVERBETERING ALS BASIS VOOR UW BEKOSTIGING

ProFaction creëert samen met u waarde, door met onze specialisten te zoeken naar structurele oplossingen. Dat leidt niet alleen tot een betere bedrijfsvoering, maar het levert ook snel de gewenste besparingen op. Zelfs in gevallen waarbij er intern al besparingsrondes zijn uitgevoerd.

Met een jarenlange ervaring in binnen - en buitenland kunt u met een gerust hart allerhande vraagstukken op dit gebied aan ons voorleggen en overlaten.


Terug naar de inhoud