ProFaction voor Profit organisaties - ProFaction, Partners in Business

Ga naar de inhoud
PROFIT ORGANISATIES

Onze economie draait sinds enige tijd beter dan wij jarenlang gewend zijn. Voor veel bedrijven betekent dat momenteel "alle hens aan dek" om klanten goed en tijdig te bedienen. Maar het is ook belangrijk kundig en gemotiveerd personeel vast te houden en tijdig nieuwe medewerkers aan te nemen en op te leiden.

In de praktijk merken wij dat bedrijven meer dan druk zijn met de primaire bedrijfsvoering en dat de aandacht voor andere, soms ook strategische, zaken wat dreigt te verslappen. Het is heel verstandig om eventuele gaten in het dak te repareren als de zon schijnt. Als het gaat regenen bent u misschien aan de late kant en dat zou jammer zijn.

Als u het wenselijk vindt daarover eens met iemand van ProFaction van gedachten te wisselen, dan staan wij daar volledig voor open. Een kennismaking verplicht u tot niets en het leidt bijna altijd tot verrassende eye-openers. Enkele mogelijke gespreksonderwerpen vindt u hieronder.

Flexibele arbeid
Veel bedrijven maken gebruik van een flexibele schil door het inzetten van uitzendkrachten en of payroll constructies. Vaak bent u al blij dat u voor iedere opdracht of discipline een gekwalificeerde kracht kunt inzetten, maar heeft u goed gekeken naar o.a. prijzen, voorwaarden en risio's? Dat geldt ook voor tijdelijk personeel dat u zelf in dienst neemt. Klopt uw beleid? En loopt u wellicht risico's die u niet heeft onderkend? Graag duiken wij met en voor u dieper in uw specifieke situatie.

Inkoop optimalisatie
ProFaction kan u met raad en daad bijstaan om uw inkoop naar een hoger niveau te tillen. Onze dienstverlening varieert van het maken/optimaliseren van uw inkoopplan, het tijdelijk ondersteunen van uw inkoopafdeling, het maken van spendanalyses, het ondersteunen bij aanbestedingen, het bereikbaar maken van collectieve inkoop tot volledig contract- en leveranciersmanagement.

Verkoop optimalisatie
Heeft uw sales een boost nodig? Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden die wij bieden. Samen met u onderzoeken wij of er verbeteringen mogelijk zijn, specifiek kijkend naar uw business model, uw sales strategie, en eventueel teambuilding en salestrainingen.

Kosten optimalisatie
Als partner van een wereldwijd opererende organisatie, met de focus op kostenmanagement, verbeteren wij uw uitgaven aan indirecte kosten. De daaruit vrijkomende middelen kunt u vervolgens inzetten ter optimalisatie van uw primaire proces. Eventueel werken wij in kostenverbeteringsprojecten op basis van no cure - no pay. Realiseren wij geen betere prijs/kwaliteitverhouding? Dan volgt er geen factuur.
Terug naar de inhoud